Arnhem heeft alles...

en nog zoveel meer om te zien, te doen en te beleven


Arnhem is stappen en shoppen. Uit eten en naar de kroeg. Naar een museum en het park. Naar een festival en het terras. Arnhem is misschien wel de leukste stad van Nederland, waar alles wat het leven zo leuk maakt samenkomt. De rivier en De Hoge Veluwe. Leuke pleinen en gezellige uitgaansgelegenheden. Musis, het Stadstheater, Luxor Live, Park Sonsbeek en uiterwaardenpark Meinerswijk… eigenlijk heeft Arnhem te veel om op te noemen. En jij woont daar straks bij om de hoek. En wat je van je eigen wijk mag verwachten? Ook daar kunnen we eindeloos over opscheppen.

6 redenen waarom wonen in

On The Hill zo fijn is

Heb je een vraag?


Zie jij jezelf wel wonen On The Hill? Dat snappen we best. En ook begrijpen we het heel goed als je nu al de nodige vragen hebt. De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de makelaar.

Heb je interesse?


De 18 koopappartementen van On The Hill zijn in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan als belangstellende. Het verplicht je verder tot niets. Na je inschrijving ontvang je voortaan regelmatig updates over alle plannen. Doen dus!