Wij hebben het antwoord op bijna al je vragen


Je koopt niet elke dag een nieuw appartement. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je met nogal wat vragen rondloopt. Over hoe dat precies gaat, een huis kopen. Hoe dat zit met de energielasten en of het allemaal wel haalbaar en betaalbaar voor je is. Bekijk snel de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Zo ben je al een beetje voorbereid als de appartementen straks in verkoop gaan.

Algemeen

Het project On the Hill ligt op ongeveer het hoogste punt van Arnhem in de wijk Monnikkenhuizen op de hoek van de Sperwerstraat en de Dr. Schaepmanlaan. Het ligt tegen de wijk Geitenkamp aan.

Er komen 19 appartementen in het gebouw waarvan er vier gesitueerd zijn langs de Dr. Schaepmanlaan en 15 georiënteerd op de Sperwerstraat. 

Door via deze website je interesse kenbaar te maken op het formulier. 

Er zijn zeven verschillende woningtypen. Bekijk de plattegronden goed om te kijken welke het beste bij jouw situatie past. 

Ja, alle 18 appartementen worden in één keer verkocht.

Ja, er komt een huurappartement in het gebouwdeel langs de Dr. Schaepmanlaan. Dit appartement wordt eigendom van een private belegger die gaat zorgen voor de verhuur. Dit appartement is dus niet koop. Het huurappartement aan de Dr. Schaepmanlaan is momenteel verhuurd.

Ja, ze voldoen aan de moderne normen van het bouwbesluit en zijn geheel gasloos. De appartementen voldoen aan de BENG-berekeningen waarmee de appartementen bijna energie neutraal zijn. Dit is de beste garantie op een lage energierekening.

Er zijn op drie plekken parkeerplaatsen voorzien. Achter het gebouw wordt een parkeerplaats op eigen terrein voor 12 auto’s gemaakt. Deze parkeerplaatsen worden met de appartementen mee verkocht. Langs de Sperwerstraat en langs de Dr. Schaepmanlaan wordt het langsparkeren groter gemaakt zodat er voldoende parkeerplaatsen zijn voor tenminste 19 auto’s.

Ongeveer een jaar.

Bij de makelaar of bij de bouwer.


Willemsen makelaars
nieuwbouw@willemsen.nl
026-4452751

Kijk ook op www.rotsbouw.nl

Het huurappartement aan de Dr. Schaepmanlaan is momenteel verhuurd.

Verkoop

Er zijn een aantal opties mogelijk. Hiervoor wordt, voorafgaand aan de start van de verkoop, een lijst gemaakt door de bouwer. Deze lijst moet bekend zijn bij de bouwer voordat de bouw start.

De toewijzing gaat op basis van je voorkeur en je financiële haalbaarheid. De verkoper houdt het recht van gunning.

V.O.N. houdt in dat er geen overdrachtsbelasting verschuldigd is en dat de kosten voor het op naam krijgen van het appartement in de koopsom zitten verwerkt.

  • Renteverlies tijdens de bouw.
  • Afsluitkosten voor een hypotheek.
  • Kosten voor meerwerk.
  • Kosten voor de notaris voor je hypotheek.
  • Eventuele kosten voor aanvragen nationale hypotheekgarantie.
  • Alles wat met de inrichting en afwerking van de woning te maken heeft.

Willemsen makelaars verzorgd de verkoop. De notaris zorgt voor de juridische eigendomsoverdracht.

Financiering

Hiervoor kun je het beste advies vragen aan een financieel specialist die samen met jou je financiële situatie kan doornemen. Je kan hiervoor een afspraak maken met de adviseurs van Het Hypotheekhuis.

https://www.hethypotheekhuis.com/

Ja, er wordt bij de toewijzing gekeken naar financiële haalbaarheid. Als je een financiële check laat doen krijg je voorrang.

https://www.hethypotheekhuis.com/

Binnen 2 maanden nadat je een koopovereenkomst hebt getekend.

De hypotheek begint op het moment dat je bij de notaris bent geweest, dit is meestal rondom de start van de bouw.

Bouwrente is een vergoeding die je aan de aannemer moet betalen bij het later instappen in een nieuwbouwproject.

Afhankelijk van het moment van instappen is er eventueel bouwrente van toepassing. Een hypotheekadviseur kan je het beste helpen bij de financiering.

In de koopovereenkomst is een termijn opgenomen om de hypotheek rond te krijgen, mocht dit onverhoopt niet lukken kan je binnen deze termijn onder de overeenkomst uit.

Locatie

Op een paar minuten lopen zijn er meerdere supermarkten te vinden, evenals een cafetaria, een bakker e.d. Een fietsenmaker zit direct aan de overkant van de straat aan de Sperwerstraatzijde. Sportcomplex Valkenhuizen met een zwembad, atletiekbaan en een voetbalvereniging ligt eveneens vlakbij.

Bussen van en naar station Arnhem Centraal stoppen elke tien minuten op de hoek van de Sperwerstraat en de Dr. Schaepmanlaan.

Met de auto ben je vanaf On the Hill snel op de A12.

De wijk ligt in een bosrijke omgeving. Aan de zuidkant liggen de parken Hoogte 80 en Klarenbeek waar goed te wandelen valt. Aan de noordkant beginnen aan de achterkant van de wijk bos- en heidegebieden met veel wandel- en fietspaden. Ook Nationaal Park Veluwezoom ligt op fietsafstand.

Het centrum van Arnhem ligt net als het station beneden aan de heuvel. Je bent er fietsend in vijftien minuten, terug omhoog kost iets meer tijd.

Er zijn geen vragen gevonden.

Heb je een vraag?


Zie jij jezelf wel wonen On The Hill? Dat snappen we best. En ook begrijpen we het heel goed als je nu al de nodige vragen hebt. De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de makelaar.

Heb je interesse?


De 18 koopappartementen van On The Hill zijn in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan als belangstellende. Het verplicht je verder tot niets. Na je inschrijving ontvang je voortaan regelmatig updates over alle plannen. Doen dus!

Planning

Het duurde even, maar alle plannen voor On The Hill zijn zo goed als rond. Op de plek waar nu nog een garagebedrijf staat, komt een stoer appartementencomplex met 19 appartementen waarvan 18 koopappartementen. Het bestemmingsplan is goedgekeurd, de omgevingsvergunning is verleend en zo gauw die wordt afgegeven kunnen we op weg naar de start verkoop. Met een beetje geluk kun je al in het najaar van 2024 verhuizen naar On The Hill.