Stoere nieuwbouw in een bestaande woonwijk die leeft


In een nieuwbouwwijk wonen kan altijd nog. Maar nu kies je voor levendigheid en het liefst vlak bij de stad. Precies dát is wat je vindt On The Hill. Binnenstedelijk ontwikkelen noemen we dat. In een wijk die al lang bestaat en die volop leeft. Het complex komt op de plek waar nu nog een garagebedrijf zit. Dat gaat weg om plaats te maken voor jouw nieuwe woonplek. Met een keuze uit verschillende typen appartementen die allemaal hun eigen voordelen hebben.

Type A


Prijs vanaf €300.000,- v.o.n.

De zes appartementen van dit type vind je op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. De hoekappartementen van type B hebben een iets andere indeling en zijn daardoor een fractie kleiner. Elk appartement heeft twee slaapkamers, een open keuken en badkamer en een overdekt balkon dat uitkijkt op de Sperwerstraat.

Woonoppervlakte: Ca. 68 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

 

Type A indelingsvariant


Prijs vanaf €300.000,- v.o.n.

Voor Type A heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een optionele indeling waarbij we een extra wand hebben geplaatst tussen de hal en de eethoek!

Woonoppervlakte: Ca. 68 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

 

Type B


Prijs vanaf €300.000,- v.o.n.

De drie appartementen van dit type vind je op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Elk appartement heeft twee slaapkamers, een open keuken en badkamer en een overdekt balkon dat uitkijkt op de Sperwerstraat.

Woonoppervlakte: Ca. 67 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

Type B1


Prijs vanaf €253.000,- v.o.n.

Dit appartement vind je op de begane grond. Dit appartement heeft 1 slaapkamer, een open keuken, badkamer en een overdekt balkon dat uitkijkt op de Dr. Schaepmanlaan.

Woonoppervlakte: Ca. 56 m2
Aantal slaapkamers: 1
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

Type B2


Prijs vanaf €198.500,- v.o.n.

Deze appartementen vind je op de begane grond en eerste verdieping. De appartementen hebben 1 slaapkamer, een open keuken, badkamer en een overdekt balkon dat uitkijkt op de Dr. Schaepmanlaan.

Woonoppervlakte: Ca. 44 m2
Aantal slaapkamers: 1
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

Type C


Prijs vanaf €425.000,- v.o.n.

Op de eerste, tweede en derde verdieping van On The Hill vind je deze drie appartementen. Ze zijn qua indeling gelijk aan die van type E, maar hebben een extra slaap-of werkkamer grenzend aan de keuken. Met dit appartement kies je voor volop leefruimte, drie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en badkamer én lekker veel buitenruimte.

Woonoppervlakte: Ca. 87 m2
Aantal slaapkamers: 3 
Buitenruimte: Ca. 5,5 m2

Type D


Prijs vanaf €325.000,- v.o.n.

De twee appartementen van dit type hebben een ruimte buitenruimte die grenst aan de woonkamer en slaapkamer met uitzicht op de Dr. Schaepmanlaan. Het zijn beide driekamerappartementen met twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en badkamer. 

Woonoppervlakte: Ca. 61 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 9,5 m2

Type E


Prijs vanaf €365.000,- v.o.n.

Op de begane grond van On The Hill vind je dit appartement. Met dit appartement kies je voor volop leefruimte. Met twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en badkamer én lekker veel buitenruimte is dit een heerlijk ruim appartement met de entree lekker dicht bij de hoofdentree.

Woonoppervlakte: Ca. 75 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 5,5 m2

Planning

Op de plek van het voormalige garagebedrijf staat, komt een stoer appartementencomplex met 19 appartementen waarvan 18 koopappartementen. De verkoop is gestart en ook de bouw. Het oude pand is inmiddels gesloopt. En de bouw van de nieuwe appartementen is gestart. Met een beetje geluk verhuis je al in het voorjaar van 2025 naar On The Hill.

Heb je een vraag?


Zie jij jezelf wel wonen On The Hill? Dat snappen we best. En ook begrijpen we het heel goed als je nu al de nodige vragen hebt. De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de makelaar.

Heb je interesse?


De 18 koopappartementen van On The Hill zijn in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan als belangstellende. Het verplicht je verder tot niets. Na je inschrijving ontvang je voortaan regelmatig updates over alle plannen. Doen dus!