Stoere nieuwbouw in een bestaande woonwijk die leeft


In een nieuwbouwwijk wonen kan altijd nog. Maar nu kies je voor levendigheid en het liefst vlak bij de stad. Precies dát is wat je vindt On The Hill. Binnenstedelijk ontwikkelen noemen we dat. In een wijk die al lang bestaat en die volop leeft. Het complex komt op de plek waar nu nog een garagebedrijf zit. Dat gaat weg om plaats te maken voor jouw nieuwe woonplek. Met een keuze uit verschillende typen appartementen die allemaal hun eigen voordelen hebben.

Type A


€315.000,- t/m €345.000,- v.o.n.

De zes appartementen van dit type vind je op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. De hoekappartementen van type B hebben een iets andere indeling en zijn daardoor een fractie kleiner. Elk appartement heeft twee slaapkamers, een open keuken en badkamer en een overdekt balkon dat uitkijkt op de Sperwerstraat.

Woonoppervlakte: Ca. 68 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

 

Type B


€315.000,- t/m €345.000,- v.o.n.

De drie appartementen van dit type vind je op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Elk appartement heeft twee slaapkamers, een open keuken en badkamer en een overdekt balkon dat uitkijkt op de Sperwerstraat.

Woonoppervlakte: Ca. 67 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 4,5 m2

Type C


€415.000,- t/m €450.000,- v.o.n.

Op de eerste, tweede en derde verdieping van On The Hill vind je deze drie appartementen. Ze zijn qua indeling gelijk aan die van type E, maar hebben een extra slaap-of werkkamer grenzend aan de keuken. Met dit appartement kies je voor volop leefruimte, drie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en badkamer én lekker veel buitenruimte.

Woonoppervlakte: Ca. 87 m2
Aantal slaapkamers: 3 
Buitenruimte: Ca. 5,5 m2

Type D


€320.000,- t/m €350.000,- v.o.n.

De twee appartementen van dit type hebben een ruimte buitenruimte die grenst aan de woonkamer en slaapkamer met uitzicht op de Dr. Schaepmanlaan. Het zijn beide driekamerappartementen met twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en badkamer. 

Woonoppervlakte: Ca. 61 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 9,5 m2

Type E


€360.000,- t/m €375.000,- v.o.n.

Op de begane grond van On The Hill vind je dit appartement. Met dit appartement kies je voor volop leefruimte. Met twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en badkamer én lekker veel buitenruimte is dit een heerlijk ruim appartement met de entree lekker dicht bij de hoofdentree.

Woonoppervlakte: Ca. 75 m2
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Ca. 5,5 m2

Planning

Het duurde even, maar alle plannen voor On The Hill zijn zo goed als rond. Op de plek waar nu nog een garagebedrijf staat, komt een stoer appartementencomplex met 19 appartementen waarvan 15 koopappartementen. Het bestemmingsplan is goedgekeurd, de omgevingsvergunning is verleend en zo gauw die wordt afgegeven kunnen we op weg naar de start verkoop. Met een beetje geluk kun je al in het najaar van 2024 verhuizen naar On The Hill.

Heb je een vraag?


Zie jij jezelf wel wonen On The Hill? Dat snappen we best. En ook begrijpen we het heel goed als je nu al de nodige vragen hebt. De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de makelaar.

Heb je interesse?


De 15 koopappartementen van On The Hill gaan naar alle waarschijnlijkheid in het tweede kwartaal van 2023 in verkoop. Wil je nu alvast aangeven dat je geïnteresseerd bent? Meld je dan aan als belangstellende. Het verplicht je verder tot niets. Na je inschrijving ontvang je voortaan regelmatig updates over alle plannen. Doen dus!